WOK & MORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok & More. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 15:19 Jak zawsze super
4 okt 2022 om 0:54 Lekker gegeten zeker nog en keer bestellen Snelle levering
29 sep 2022 om 17:26 Heerlijk zoals altijd top
28 sep 2022 om 22:48 Het eten was als altijd weer heerlijk & een vriendelijke bezorger voor de deur :)
22 sep 2022 om 20:37 Had bewust 18.15 uur aangegeven omdat ik niet eerder thuis zou zijn. 17.55 werd ik gebeld dat ze er over een minuut zijn, ze hebben het na overleg neer gezet, maar was niet de afspraak. Ik had garnalen die niet gepeld waren in mijn eten....
16 sep 2022 om 23:24 Eten was koud, friet smaakte naar plastic. Nooit meer.
14 sep 2022 om 22:33 alles koud friet en snacks en ik woon om de hoek en special gevraagd om broodje kip shoarma ZONDER TOMAAT EN KOMKOMMER DIT IVM ALERGIE en wat krijg ik met tomaat helaas mijn laastse keer hier
12 sep 2022 om 17:17 Alles was KOUD!!!
8 sep 2022 om 23:22 Goede service en geweldig eten.
7 sep 2022 om 22:42 Normaal is het altijd super lekker maar dit keer viel het helaas tegen. De kipnuggets waren te lang gefrituurde waardoor ze een branderige smaak hadden. De pasta had een rare smaak.. het smaakte naar bissara
4 sep 2022 om 16:53 Prima verzorgd, lekker en ver binnen de tijd bezorgd door een erg vriendelijke, correcte jonge bezorger. Bovendien een goedkoop aanbod, en dat bij deze hoge inflatie. Ik bestelde een zelf samengestelde wok, chicken sensation en patat met kip en döner
3 sep 2022 om 23:20 Erg lekkere donner